Revalidatie afdeling 'De Brug'
Door: mariekederooij
Blijf op de hoogte en volg Marieke
12 Februari 2012 | Nederland, Amsterdam
Na een wat moeizame verhuizing vrijdag, is Marieke dan eindelijk aangekomen op de revalidatie afdeling in het rijnland ziekenhuis te Alphen a/d Rijn. Ze heeft hier een eigen kamer, wat een stuk meer rust geeft! Het is een afdeling met ongeveer 35 kamers, en 2 huiskamers en 2 keukens. Fijn is dat je hier zelf in de keuken van alles kan pakken, en er meer vrijheid is in doen en laten.
Vanaf maandag zal het dagprogramma met haar worden besproken, waarbij ze waarschijnlijk in de ochtenden therapie zal krijgen.
Er zijn in principe geen vaste bezoektijden, dus we hebben met Marieke besproken hoe ze de bezoektijden nu wil indelen.
Maandag-Vrijdag:
15.00-17.30 is bezoek welkom
19.00-20.00 is bezoek welkom
(di-middag, wo avond en vr.middag zijn in principe al bezet door vaste bezoekers)
Marieke rust van 13.00-15.00
verder geldt natuurlijk dat therapie altijd voor gaat op het moment dat deze op een dezer tijden wordt ingepland.
Zaterdag/Zondag:
Is meer vrijere inloop, maar geef het van te voren door dan kunnen we inplannen wie wanneer komt zodat er niet teveel mensen op dezelfde dag komen.
Het adres van het Rijnland Ziekenhuis en afdeling de Brug is:
Meteoorlaan 4
2402 WC Alphen a/d Rijn
Afdeling 76 3e verdieping
Kamer 8
Marieke bedankt jullie ook allemaal voor de lieve berichtjes en kaartjes!!
Wie weet tot snel,
Liefs Marieke en de kinderen
12 Februari 2012 - 16:52
Anja Jacobs.:
Hoi Marieke en kids......Nadat ik van je hoorde hoe de verhuizing was verlopen was ik nog blijer voor je dat je weg bent uit het Rijnlandziekenhuis te Leiderdorp......
Zo, nu kan het revalideren beginnen.... hopelijk vind je de kracht en moed om er voor te gaan.... veel succes, tot dinsdagmiddag 15.00u, dan komen Hanja en ik bij je koekeloeren.. erg benieuwd !!! XXX -
13 Februari 2012 - 14:44
Annie:
hoi Marieke hoe was het de eerste dag van de revalidatie erg moe zeker hoop dat ik binnenkort weer kan komem veel liefs Annie -
16 Februari 2012 - 09:53
Anja Vianen:
Hoi, Marieke
Lukt toch niet meer om langs te komen voor mijn vakantie, maar denk veel aan je. Ik hoop dat je in De Brug
wat meer rust vindt . Tot snel!!
Perry, Anja, Marijke en Ramone. -
17 Februari 2012 - 12:33
Annie:
hoi marieke hoe gaat de fysio en het zal zeker wel heel vermoeiend zijn . Hoe bevalt je kamer krijg je nu meer rust . veel liefs Annie. -
17 Februari 2012 - 19:01
Joke Straathof:
Hoi Marieke. Ik hoorde gisteren dat we op deze manier iets konden laten horen. Dus ik gelijk naar de site en wat doe ik een berichtje bij het vorige verslag. (echt weer blond gedrag).Ik hoop dat je hem leest. Het allerbeste en je hoort nog wel een iets van mij. groetjes ook aan je kinders. -
24 Februari 2012 - 19:18
Yvonne Toor:
Hoi Marieke,
Ik ben benieuwd oe je je voelt nu.
Zit er al wat verbetering in je kunnen?
Omdat ik van maandag tot en met vrijdag opgenomen ben in psychiatrisch kliniek, centrum persoonlijkheidsstoornissen Oegstgeest, zie ik nu geen gelegenheid om je te bezoeken. Het zou alleen in het weekend kunnen en dan heb ik vaak al mijn handen vol om me weer voor te bereiden op de week. Maar misschien komt er toch binnen kort van om langs te komen.
Hou je taai en weet dat ik het erg sneu voor je vind dat je nu zo afhankelijk bent en weinig kunt en verlamd bent geraakt. Groet Yvonne Toor -
27 Februari 2012 - 20:01
Carla:
Lieve Marieke,
hoe is het inmiddels met je.
Ik wil graag op bezoek komen, en kan het beste in de avond. Kun je mailen wanneer jou het beste uitkomt?
Groetjes Carla -
27 Februari 2012 - 21:20
Anja Vianen:
Hoi Marieke, natuurlijk kom ik weer bij je om te pedicuren. Even bijkomen van mijn jetleg, ben namelijk vanmiddag terug gekomen. Je hoort nog van mij. Hoop je weer snel te zien!!!Veel liefs Anja xxxxxxx -
08 Maart 2012 - 11:53
Gisela:
Hai Marieke hoe gaat het nu met je
therapie, ik hoop dat het goed gaat, het was wel even wennen zeker.
ik zit niet lekker in mijn vel heb hulp
en hopen dat het beter zal gaan, ik kom binnenkort bij je langs even bij-
kleppen heel veel sterkte en groetjes van ons allemaal en heel veel liefs
doeiiiiii -
08 Maart 2012 - 22:05
Annie:
is er tijd vrij dat ik zaterdag of zondag 17 of 18 maart kom laat even weten gr annie