Week 46
Blijf op de hoogte en volg Marieke
11 November 2012 | Nederland, Leiden
Vrijdag 16 november
09.00- 09.30 Fysiotherapie
10.15- 10.45 Team assistent
14.15- 14.45 Loopsportgroep A
Heel veel liefs en een fijne week toegewenst!
Marieke, kinderen en kleinkind.
12 November 2012 - 08:37
Gisela:
Hai Marieke je wordt wel goed bezig gehouden zeg weer een volle week.
alles zijn gangetje daar? hier gaat het aardig vandaag zijn ze begonnen met de zolder te isoleren
duurt ong een week. Gies en Jerry maken het goed, Roos heeft net tentamen achter de rug
gaat ook goed mee.
nu dat was het weer de groetjes van ons en veel liefs en een dikke knuffel doeiiii gisela -
12 November 2012 - 09:54
Anneke:
Lieve Marieke,
Wat een verrassing dat ik je gisteren ineens in de kerk zag zitten,je ziet er goed uit!!!!!
Vond je het wat,af en toe een klein foutje....
Je woont toch nog niet hier...zal wel opschieten.Hoe voel je je nu,zachtjes vooruit....
Morgen word ik geopereerd,borstverkleining,jaren overwogen,durfde nooit.
Via een medisch programma op T.V. waar je alles zag van een vrouw die dat liet doen,viel het
kwartje,NU ga ik het ook laten doen!!! In het ziekenhuis en verzekering zijn ze het met mij eens,
vandaar gaat het nu gebeuren,ben heel benieuwd!!!!!
Je hoort het wel,veel liefs en het allerbeste met jou,
Anneke. -
15 November 2012 - 20:23
Wat n onthulling!
Koud buiten, heerlijk! Straks,over een poosje, genieten in mijn huisje bij een snorrende verwarming!
De keuken is in aantocht, net als Sint Nicolaas.
De traplift komt 27 november, Marieke vertrekt uit t RRC op 29 november.
De tuineerkzaamheden duren voort , maandag wordt douchestoeltje gemonteerd. Dan kan Marietje zich fatsoenlijk wassen.
En zo gaat t wonen op mezelf angzaam maar zeker gestalte krijgen.
Op naar december! Fijne Sint en de voorbereidingen daarvoor!
Voor wie k niet meer spreek, goede .,feestelijke decembermaand gewenst!
Liefs Marieke -
16 November 2012 - 10:15
Anneke:
Hoi Marieke,
Wat een verrassing een mooie kaart van jou,erg leuk.Schiet al lekker op voor jou he om naar je
huissie te gaan,wat zal dat fijn zijn ,effe niet al die mensen om je heen.!!!!!!
Kom dan gauw eens buurten hahaha..
Met mij gaat het goed,de operatie is erg meegevallen,na 1,5 dag mocht ik weer naar huis.
Van de narcose heb ik nog het meeste last van,de operatie duurt 3 uur,daar ben je dan slap van.
Net gedoucht,verband er afgehaald,spannend joh,maar het ziet er heel mooi uit,ben erg blij!!!!!
Lieve Marieke ik wens jou het allerbeste,
lieve groet,
Anneke. -
16 November 2012 - 13:33
Marieke:
Anneke, gelukkig! Alles goed gegaan, ijdeltuit! Haha, tof dat t naar je zin is, ik spreek je nog, vast voor t eind van hat jaar.
De kuil, waar jij woont!durf ik nog niet in te klimmen, want moet er dan ook weer uitklimmen! ,maar als de scootmobiel er is, ( en dat kan pas als er een oplossing gevonden wordt voor de ,veel,te hoge schuur die nu in mijn tuintje verrezen is!, dan, km ik geheid n keertje 'buurten.' ook bij Corrie,, en natuurlijk alle andere 'buurvrouwen.( en dat zijn er veel!)
Vandaag voor t eerst mijn knappe kleindochter de fles gegeven, warempel ,gelukt! Boertje moest mama Jet zelf regelen.ahum.
Nu nog een therapie,dan twee en een halve dag vrij! Op naar Hazerswoude!
Zien dat deze hulpsinterklaas in een winkel. Komt! Anders wordt t wel een heel zielige sintvertoning!
Vanmiddag vergadering in de tuin over een ,schuur,oprijten,zodat mijn scootmobiel in en uit t schuurtje an! Spannend.
Fijn weekend allemaal. K geniet nog altijd enorm van de herfstkleurig ,die ik buiten zie!
Doen jullie dat ook even! Dit is een opdracht ,haha.
Dag allemaal, dikke kusMarieke, vergeet niet naar t sinterklaasjournaal te kijken, iedere dag ,half vijf!!! ,knipoog Marieke -
23 November 2012 - 13:29
Jokestraathof:
Hallo Marieke
Hier weer even een klein berichtje van mij om je te zeggen dat ik je zo bewonder om je humor en optimisme, geweldig. Dit heeft toch wel een stuk genezing met zich mee gebracht.
Geweldig he zo'n kleindochter, Wat een mooi bezit. Ga lekker genieten in je huisje en maak er een fijne december maand van met veel sfeer -
27 November 2012 - 03:42
Marieke:
Nog tweeeneenhalvedag,voordat ik t zorghotel vlagen mag! Echt tof! Daarna weekje vakantie.d.w.z. Geen therapie voor Marie.
Dan komt nieuwe keuken en de tuin wordt gestraft,uitgepraat. -
27 November 2012 - 03:43
Bestraat -