Het is zover... de stap naar revalidatie - Reisverslag uit Leiderdorp, Nederland van Marieke Rooij - WaarBenJij.nu Het is zover... de stap naar revalidatie - Reisverslag uit Leiderdorp, Nederland van Marieke Rooij - WaarBenJij.nu

Het is zover... de stap naar revalidatie

Door: mariekederooij

Blijf op de hoogte en volg Marieke

08 Februari 2012 | Nederland, Leiderdorp

Lieve allemaal,

Vandaag is het goede nieuws gekomen dat er een plek vrij is op revalidatie afdeling 'de Brug' in Alphen a/d Rijn en dat Marieke eindelijk het ziekenhuis kan gaan verlaten!!

Vrijdag 10 februari rond 11.00 zal Marieke verhuizen naar de Brug en zal ze daar haar intrek nemen op een 1-persoonskamer op een plek waar ze gericht zijn op haar revalidatie.

Afdeling de Brug zit vast aan het Rijnland ziekenhuis te Alphen a/d Rijn. De afdeling is 2-3 jaar geleden gebouwd en ziet er ook nog gloedje nieuw uit. Er zijn allerlei voorzieningen gericht op revalidatie evenals een team bestaande uit o.a. fysiotherapeut, ergotherapeut,logopedist, psycholoog enz.

Na vrijdag meer berichten over wat de nieuwe 'bezoektijden' zijn en waar/wanneer Marieke bezoek kan ontvangen en hoe het verder gaat.

Liefs van ons allen, Marieke en de kinderen

• 08 Februari 2012 - 21:30

Anja Jacobs:

Hoi Marieke en kids......
    Van Harte Gefeliciteerd..... fijn dat je deze stap nu kan gaan maken... wij Hanja en Anja blijven je bezoeken en helpen.... en zoals we gisteren zeiden.. kunnen we ook weer eens leuke dingen gaan doen!!!!!
    voor zo slaap lekker en succes met de verhuizing.... tot gauw. dikke X van de miendobbelsteentjes......

• 08 Februari 2012 - 21:45

Annie:

hoi marieke wat goed dat er weer vooruitzicht is en wat jammer dat ik zo ver weg woon denk veel an je liefs annie.

• 08 Februari 2012 - 21:51

Frieda Vreeburg:

Lieve Marieke,
    We missen je aanwezigheid aan de overkant! Je hoort bij ons buurtje: even hand opsteken, een praatje, een bak plantjes in het voorjaar, samen de buurt bewaken of zomaar elkaar zien bij het thuiskomen of naar ons werk gaan.
    Ga voor je herstel, want we weten dat je, hoe moeilijk het ook is en hoe hard dit alles is aangekomen, je een enorme vechter bent!
    Veel liefs,
    Frieda Vreeburg

• 09 Februari 2012 - 12:09

Ria Van Weenen:

Hoi Marieke,Roos,Janne,Jet en Kees.

Wat een nieuws heb je te vetellen. Het komt altijd nog weer onverwacht en je zit al een poosje te wachten op een bericht van de Brug. Nu gaat het revalideren echt beginnen. Over 2 weken kom ik je een keer bezoeken en niet zo vluchtig als in het ziekenhuis dat waren tussendoortjes. Er is daar vast een restaurant gaan we samen koffie drinken en uiteraard met wat lekkers. Het revalideren zal erg vermoeiend zijn maar ga je best doen en houd de moed erin. Tot over 2 weken gr van ons allemaal en sterkte met alles.

• 09 Februari 2012 - 12:19

Gisela:

Hai Marieke wat fijn dat je nu gaat
    revalideren, en met je eigen kamer heel fijn voor je ik kom je ook daar opzoeken en steunen het zal niet altijd meevallen maar ik weet dat je je niet laat kisten je gaat ervoor heel veel sterkte en je weet je kan mij altijd bellen als het even niet mee zit groetjes en heel veel liefs van ons allemaal

• 09 Februari 2012 - 21:48

Conny De Haas:

Wat fijn voor marijke dat zij het ziekenhuis kan verlaten.
    Wens marieke maar heel veel succes bij de Brug.
    en ook fijn dat marieke een 1 pers.kamer krijg.
    We lezen wel weer wanneer marieke bezoek kan krijgen!
    Doe marieke de hartelijke groetjes, en veel liefs van mij!

• 10 Februari 2012 - 15:13

Annemieke V/d Heiden:

hoi marieke veel succes met de volgende stap. wat fijn dat je nu en eigen kamer krijgt. zet hem op meid je kan het. xx groeten uit leiderdorp

• 11 Februari 2012 - 11:28

Piet Moons :

Fijn voor je dat je nu op een goed plekje komt.
    Zo gauw ik hoor wanneer de bezoektijden zijn kom ik je opzoeken.

hou je taai he!
    groeten van Piet

• 16 Februari 2012 - 22:15

Joke Straathof:

Hallo Marieke, Ik hoorde vanavond dat we via deze site op de hoogte kunnen blijvenvan jou reis naar herstel dus ben ik gelijk even gaan kijken. Ik vind je zeer kranig dat je zo de echte Marieke blijft en wil je dan ook heel veel succes wensen. Het zal niet altijd even makkelijk zijn maar als ik jou een beetje ken weet ik dat je doorzettingsvermogen erg groot is. Hou je haaks. groetjes Joke