Rooster week 36 - Reisverslag uit Leiden, Nederland van Marieke Rooij - WaarBenJij.nu Rooster week 36 - Reisverslag uit Leiden, Nederland van Marieke Rooij - WaarBenJij.nu

Rooster week 36

Blijf op de hoogte en volg Marieke

02 September 2012 | Nederland, Leiden

09.00- 09.30 Fysiotherapie
09.30- 10.00 Team assistent
13.45- 14.15 Fysiotherapie
14.15- 14.45 Loop sportgroep A

Een hele fijne week gewenst!

Liefs Marieke
Roos
Jette
Janne
& Kees

• 03 September 2012 - 10:26

Gisela:

Hai Marieke weer een nieuwe volle week, hoe gaat het met jou, en hoe was het bij de
    woningbouw? hier bij ons zijn gangetje, Roos gaat weer over een week naar school, Gies gaat ook
    aardig nog steeds geen werk, en ik zit weer onder de psoriasis ik word er gek van.
    hoe gaat het met de kinderen ook goed?
    morgen even mijn moeder bellen ze wordt 89 wat een leeftijd.
    dat was het weer de groetjes van ons allemaal en veel liefs en een dikke doeiiiii gisela en fam

• 03 September 2012 - 11:15

Huisje zeer acceptabel, wel even afwachten,op vergadering van WMO,
    Wordt vervolgd.sterkte in de strijd Gisela!
    Proficiat met de verjaardag van je moeder. Gedenkwaardige leeftijd. Een lekker baksel van Gisela erbij en de dag is compleet!

• 03 September 2012 - 11:15

Huisje zeer acceptabel, wel even afwachten,op vergadering van WMO,
    Wordt vervolgd.sterkte in de strijd Gisela!

• 04 September 2012 - 21:40

Lieve allemaal,

Hoera! Het huisje in Hazerswoude Dorp wordt werkelijkheid!!
    Dorsvlegel no 1 2391 JK Hazerswoude Dorp
    De WMO heeft na eerst bijna weigering,mening bijgesteld en besloten dat ik traplift.aanpassingen aan voor en achterdeurdrempel, badkamerstoeltje aan de muur,,beugels, aangepaste keuken etc, vergoed ga krijgen evenals een verhuisvergoeding wegens afkeuren van mijn eigen huis. Beter kan niet
    Ben er verschrikkelijk blij mee. Emotionele dag achter de rug. Reken op een mooie herfst,zodat we nog thee,koffie,drankje in de achtertuin kunnen nuttigen! ahum
    Tot ziens op de Dorsvlegel, zal wel oktober worden voordat t een en ander gerealiseerd zal zijn! Eerst nog aardig wat werk te verrichten, wordt vervolgd! Liefs Marieke

• 04 September 2012 - 21:40

Lieve allemaal,

Hoera! Het huisje in Hazerswoude Dorp wordt werkelijkheid!!
    Dorsvlegel no 1 2391 JK Hazerswoude Dorp

• 05 September 2012 - 16:51

Annie:

mooiste nieuws sinds maanden ,eindelijk mooi kijk er naar uit om te komen liefs Annie

• 05 September 2012 - 20:19

Joke Langendoen:

hoi marieke.
    dat is ff goed nieuws, lekker in je eigen dorp terug.
    zal vast een mooi plekje worden, en hopen inderdaad op een mooie nazomer zodat je lekker van je tuintje kunt genieten.
    heel veel sterkte, en succes met alle regeldingen.
    groetjes joke.

• 06 September 2012 - 00:28

Marijke:

Hallo Marieke,

Wat een heerlijk nieuws voor je. Weer een mooi toekomstperspectief en fijn om naar toe te leven.
    Petje af voor je doorzettingsvermogen en je positieve houding in de afgelopen maanden. Ik wens jullie veel succes met alle voorbereidingen.
    Marijke Dobbe

• 06 September 2012 - 14:31

Hanny:

Hoi Marieke
    Geweldig nieuws voor je er gaat toch niets boven een eigen stek.
    Je hebt wel topprestaties geleverd afgelopen maanden.
    Veel succes met alles, je zal het nog wel even druk krijgen.

Liefs
    Hanny

• 10 September 2012 - 12:23

Carla:

Hallo Marieke,

Ik ben wel even geschrokken van je verhaal van de afgelopen tijd. Heb even je site doorgelezen, dat is wel wat.
    Mooi dat je nu weer een eigen stekje krijgt. Volgens mij is dat het belangrijkste voor je herstel ook al heb je veel lieve en zorgzame mensen om je heen. Hulde ook voor de meiden en Kees.
    Bij ons gaat alles goed, inmiddels zit iedereen wel lekker op een plek met partner.
    Veel succes met de revalidatie en hartelijke groet,
    Carla & Ton