Week 28 - Reisverslag uit Leiden, Nederland van Marieke Rooij - WaarBenJij.nu Week 28 - Reisverslag uit Leiden, Nederland van Marieke Rooij - WaarBenJij.nu

Week 28

Door: mariekederooij

Blijf op de hoogte en volg Marieke

08 Juli 2012 | Nederland, Leiden

Hoi lieve allemaal,

Na een weekje afwezigheid in het RRC i.v.m. het verwijderen van de drain, hierbij weer het rooster voor de komende week:

Maandag 9 juli

09.30- 10.00 Fysiotherapie
10.15- 10.45 Logopedie
13.45- 14.15 Fysiotherapie
16.00- 16.30 Logopedie

Veel liefs Marieke en de kinderen

• 08 Juli 2012 - 15:03

Gisela:

Hai Marieke is alles goed gegaan met het verwijderen van de drain, zo te lezen ga je er weer tegenaan deze week. hier gaat het zijn gangetje.
    de groetjes van ons allemaal en een goede week toegewenst liefs doeiiiiii

• 08 Juli 2012 - 16:21

Marieke:

Hoi allemaal
    K ga proberen de draad weer op te pakken in het RRC. Gisteren nog even langs eerste hulp ZH geweest. Mijn hoofd( haha) was à.h.lekken! Hersenvocht! Een hechting losgelaten. Op naar de kenners( neurologen) lumbaalpunctie. Alles redelijk in orde! Morgen nog een keer ( l.p.) de beste uitspraak van deze week! :
    Als er iets uit kan( in dit geval vocht uit mijn hoofd) kan er ook iets in( nl. Bacteriën.)

• 08 Juli 2012 - 16:33

Marieke:

Twee nieuwe hechtingen, lekker strak! En ik kan er weer een poosje tegen!
    Ben voornemens weer in Benthuizen te gaan wonen. Wordt vervolgd
    In Hazerswoude- Dorp wordt immers de v.d. Boschstraat afgebroken,dus voorlopig geen kans op wonen daar voor mij!
    Na regen komt zonneschijn, en dat geldt zeker voor vandaag! Op naar zelfstandig wonen.( als dit niet rap lukt zal ik nog een poosje naar Alphen verhuizen
    ( Oudshoorn). Jullie horen( lezen) t wel.
    Geniet van de zomer( niet op de regen letten,maar daarna genieten van alle frisse groen! )
    Het is rustig hier, veel mensen op weekend verlof. Mijn dressoir is in de aanbieding! Gratis af te halen( na telefoontje!) Marieke gaat " ruimen" magindekrant! Ook nog eikenhouten stapelbed, wie wil? Het lijkt Marktplaats wel! Als ik naar een ukkepukkehuisje verhuis zal de inhoud van mijn woning flink moeten slinken! Enz. Hoera, het is droog. Nog even frisse neus halen.dag.

• 08 Juli 2012 - 16:40

Voor Gilion:

Helaas, programma vol. Soms heel even tussendoor, en die tijd heb ik, veelal, voor mezelf nodig. Soms, vrijdagsmiddag tussen half vijf en half zes tijd! Het rooster is ,meestal, te zien dan kan eenieder speuren naar een gaatje! Ahum
    Na woensdag graag..hartelijke groet
    Marieke

• 08 Juli 2012 - 16:43

Voor Ria:

Hoi, weer veilig geland in t Hollandje! Welkom!
    B.v. Ma.of do. Avond.
    Gezellig! Groet Marietje

• 08 Juli 2012 - 19:09

Annie:

lieve marieke goed dat het weer beter met je gaat lees elke dag je site en probeer je leven te volgen hoop als er meer vrije tijd voor je komt je weer te zien moet van zover komen en er willen steeds zoveel mensen komen bij jou dus vanuit de verte liefs annie.

• 08 Juli 2012 - 19:09

Annie:

• 09 Juli 2012 - 14:36

Gerda Kromhout:

Lieve Marieke,

Is het verwijderen van de drain meegevallen?
    We zijn je niet vergeten.
    Heel veel sterkte met alles en tot horens.
    Het is moeilijk om een bezoek te plannen, vanwege je drukke programma.
    Ellen en ik staan een keer voor je neus.
    Liefs, Gerda

• 10 Juli 2012 - 11:16

LUMCHOSPITAL :

Marieke is weer even opgenomen.
    Er lekte hersenvocht ,wederom,ook al vrijdag en zaterdag.
    Heb nu een rug( gemerg) drain. Drie dagen meten( hersenvochtmeter naast mijn bed) balen .bezoek 14.15 u tot 15 u. En 18.30u tot 19.30u. Di en woe al bezet! graag eve bellenzodat er geen zes tegelijk komen. Thanks

Wordt vervolgd
    Liefs Marieke

• 10 Juli 2012 - 17:48

Anja En Hanja:

Wij komen donderdagmiddag op bezoek, waar je dan ook bent in het Hospital of in het rrc......
    sterkte en tot donderdag....XXX

• 11 Juli 2012 - 15:18

HELLO:

Hello
    I saw your nice profile,and something motivated me to communicate with you,My Dear in your usual time may it pleases you to write me back in email address ( jenicaithamar@yahoo.com ) so that i can send you my pictures and also tell you more about myself.A friendship is the foundation build on other relative things to come.May God bless you as i wait impatiently to hear from you. Your lonely friend,
    jenica

• 12 Juli 2012 - 07:15

Ellen Benthuizen:

Die vraagt zeker geld.

Hoi,

Hopelijk mag je snel weer een paar deuren verder naar het revalidatiecentrum. De foto waar jij op staat! vind ik erg leuk, gezellie met de kinders. Ik heb mijn moeder laten zien wat je allemaal moet doen in de week. Je hebt een druk programma. Ik hoop je snel in het dorp te zien. Misschien met je scootmobieltje crossen door de Plussupermarkt.
    Hou je taai!!!
    Groetje Ellen

• 13 Juli 2012 - 20:08

Ontslagen,uit T LUMC:

Hoorde van de zwerver die vast denkt dat ik nog 25 ben! Tja ,misleiding qua foto. We zullen een andere moeten zoeken.
    Lieve allemaal, gevaar van hersenvliesontsteking is geweken, ik ben weer in het RRC( voelt als'thuis .ik heb immers geen huis meer( ja, wel op papier en in de Dorpsstraat, maar daar kan ik niet meer naartoe klimmen! ) mijn schedel groeit weer dicht .op naar herstel ,en naar een huisje( zoeken).

• 13 Juli 2012 - 20:08

Ontslagen,uit T LUMC:

• 14 Juli 2012 - 12:24

Hanja En Anja:

Hoi Marieke,
    Zo, weer terug in het RRC..... het was gezellig donderdagmiddag he....
    nu zie je ons dinsdagmiddag weer, zoals afgesproken om 15.15u

goed weekend, lieve groetjes van de Meiden.....